info@jimpbouw.nl

+31 (0) 36 7501 733

+31 (0) 6 2788 4594

Diensten

Doe waar je goed in bent en doe het goed. Hier staan wij voor en zo geven wij invulling aan onze diensten. In ons geval zijn dat alle bouwwerkzaamheden binnenshuis, behalve de installatie van keukens. Waar we ons vooral mee bezighouden zijn renovatiewerkzaamheden. Denk aan stucwerk, schilderwerk, tegels zetten, badkamers en sanitair. Zeg maar alles wat uw woning compleet maakt en u dus meer woonplezier geeft. Maar we draaien onze handen ook niet om voor loodgieterswerk, timmerwerk, het afbouwen van nieuwbouw en het aanleggen van elektra. Hieronder vertellen we u graag meer over onze bouwdiensten.

Renovatiewerkzaamheden


Stel dat uw huis toe is aan een verbouwing. Of dat u net een ‘opknappertje’ heeft gekocht. Maar u heeft twee linker handen. De renovatiewerkzaamheden waar u tegenop ziet, kijken wij juist naar uit. We denken met u mee en voeren uw project tot in de puntjes uit. En als we klaar zijn, herkent u uw oude huis niet meer terug.

Stukwerk, schilderwerk en tegelzetten


Hoewel veel mensen aardig overweg kunnen met een schilderskwast, is schilderen echt vakwerk. Dat geldt trouwens ook voor muren stuken en tegels zetten. Dit gaat u zeker merken wanneer u het stukwerk, schilderwerk en tegelzetten aan ons overlaat. Geef ons een muur of wat houtwerk en we maken er een plaatje van.

l

Badkamers en sanitair


Is uw badkamer of toilet zo’n ongezellige plek waar u zo snel mogelijk uw ding doet en dan verlaat? Daar brengen we graag verandering in. Of u nou een compleet nieuwe badkamer laat plaatsen of alleen het sanitair laat vervangen, we zorgen ervoor dat uw badkamer en toilet de plekken worden waar u het allerliefst verblijft.

Afbouw van nieuwbouw


Wat voelt dat fijn als een nieuw huis eenmaal staat met muren, dak, ramen, deuren en al. Maar als het casco wordt afgeleverd, moet er nog heel veel gebeuren voor het bewoond kan worden. Van wanden plaatsen en elektra aanleggen tot vloeren leggen en allerlei timmerwerk, wij zorgen voor de afbouw van uw nieuwbouw huis.

Elektra aanleggen


Hoe handig u ook mag zijn, het aanleggen van elektra is specialistisch werk. Er komt veel bij kijken. Denk aan de veiligheid bij de installatie en tijdens het gebruik. En ook de praktische locatie van stopcontacten en de mogelijkheid om uit te breiden. Het vakwerk van onze elektriciens verzekert u van veilig, optimaal gebruiksgemak.

Loodgieterswerk


Meestal is aan de buitenkant weinig van het loodgieterswerk te zien. Toch is het wel heel belangrijk voor een goede werking van uw sanitair, waterleidingen, afvoer, CV-ketel en centrale verwarming. Maar het enige wat u merkt als onze loodgieters uw sanitair, CV en leidingen installeren en vervangen, is het plezier dat u ervan beleeft.

Vertel ons uw bouwplannen!

Nu we u hebben verteld over onze diensten, zijn we heel benieuwd naar uw bouwplannen. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of vraag een offerte aan. We kijken ernaar uit om uw woon dromen te realiseren.